Første gang købere får en stor opmærksomhed på det aktuelle tidspunkt på grund af den stigende vanskelighed ved at gøre det første skridt på ejendommen stigen. Det er sjældent dokumenteret dog af de vanskeligheder, boligejere søger at flytte op på ejendommen stigen, som er alt for bliver stadig vanskeligere.

Nylige undersøgelser viser, at den gennemsnitlige opskalere fra en to til en tre værelses ejendom nu står på £27.100. Dem, der ønsker at opskalere fra en tre til en fire værelses hus står over for den største vandretur i pris på £64.032.

Som et resultat af disse forskelle i pris, kombineret med de gebyrer, der er involveret i at flytte hjem, flere og flere mennesker søger at bruge boligejer lån til at forbedre & udvide deres nuværende hjem til at tage effekten af konvertere.

Når du køber en ejendom, vil mange ejendomsudviklere se på potentialet til at forbedre, ændre og udvide for at øge værdien. Dette er også en teknik, der nu anvendes af mange købere ser på potentialet for hjem forbedring.

Det kan være svært nok at købe ejendom, med mange overvejelser, der skal tages i betragtning. Der er mange spørgsmål, der kan reducere ejendom værdi endsige øge det; men den type ejendom, du køber, kan diktere din evne til at forbedre det eller endda gøre nogen tilføjelser på alle.

Den type ejendom, der bedst passer forbedringer vil afhænge af karakteren af arbejde, du gerne vil udføre. For eksempel, hvis du planlægger at konvertere en hems i et ekstra værelse så er det vigtigt, at der er plads nok til at stå op i.

Sommetider den nemmeste og billigste måde at øge dit hjem værdi er at investere i en forbedring, op og kommende område ved hjælp af en boligejer lån. Tegn på, at et områdes ejendomsmarked er sat til at forbedre, kan være relativt let at finde. Disse tegn kan omfatte at se på bestemte områder eller gader, der allerede er populære hos købere. Det er ofte tilfældet, at som særlige gader eller områder stiger i værdi, købere er prissat ud af deres foretrukne placering, så flytte så tæt på det, som de har råd til hos direkto.

Det vigtige ting at huske er, at der ikke er nogen garanti for, at eventuelle forbedringer foretaget på din ejendom vil resultere i en stigning i værdi. Købere på forskellige steder vil være efter forskellige ting. Det er en vigtig overvejelse at sikre, at du tilbyder potentielle købere, hvad de virkelig ønsker. For eksempel en udestue kan appellere til nogle, men ikke til andre

En god målestok er ofte at konsultere de lokale ejendomsmæglere, som meget en ejendom ville være værd under forudsætning af forbedringer, der udføres, såsom et nyt køkken eller en udestue.

Ofte er det den mindre, billigere forbedringer, der generelt kan tilbyde højere afkast end de dyrere dem. De større og dyrere job som konvertering din hems eller kælder kan synes tiltrækkende for købere, men de er ofte uvillige til at betale en præmie, der opfylder bekostning og indsats for at gennemføre det ud.

Omkostningerne ved ethvert hjem forbedring og det sandsynlige afkast vil variere enormt på den type ejendom og det område, det er placeret. Meget få udviklinger kommer ind under budgettet, hvor flertallet kommer over budgettet. Citat modtaget fra bygherrer kan ofte være på den optimistiske side. Det er derfor fornuftigt at over budgettet for værker

Nedenfor er en grov guide af omkostningerne versus fordelene:

Loft konverteringer:

Omkostninger: £15.000 til £35.000

Potentiel værdistigning: £20.000

Forskel:-£5.000

En hems konvertering skal gøres ordentligt for at øge værdien af dit hjem. En meget vigtig overvejelse er, at det ikke kan klassificeres som en loft konvertering, medmindre det opfylder specifikke bygge & planlægning forordninger. Dit lokale råd vil være i stand til at rådgive om, hvad disse regler er.

Kælder konvertering:

Pris: £100.000

Potentiel værdistigning: £20.000 til £25.000

Forskel:-£77.500

En kælder konvertering er blandt de dyreste af hjem forbedringer. Recouping den oprindelige udlæg, når de sælger ejendommen er meget vanskeligt endsige at gøre en fortjeneste. I nogle tilfælde kan det dog være meget gavnligt, når du sælger ejendommen, hvis det bruges som et ekstra soveværelse.

Udvidelse:

Omkostninger: £30.000 til £50.000

Potentiel værdistigning: £20.000 til £25.000

Forskel:-£17.500

En udvidelse er hurtigt ved at blive et populært alternativ til at flytte hjem for at konvertere. Du vil normalt nødt til at ofre haven plads, som kan naturligvis have en negativ indvirkning på dit hjem værdi. Før påbegyndelse med ethvert planlagt arbejde er det vigtigt at konsultere dit lokale råd, da der kan være begrænsninger på højden og nærhed til grænselinjer af enhver tilføjelse.

Off-road parkering:

Pris: £1.000

Potentiel værdistigning: £5.000

Forskel: + £4.000

Igen, dette arbejde kræver konsultation med de lokale myndigheder, da jobbet kan indebære at ændre højden af kantstenen. Dette kan vise sig at være en af de billigste og mest effektive forbedringer, der kan udføres.

Vinterhave:

Omkostninger: £10.000 til £15.000

Potentiel værdistigning: £12.000 til £19.000

Forskel: vipbanks.se £3.000

Konservatorier kan ikke synes helt så attraktiv i dagens marked, som de engang ville have gjort til den potentielle køber. Tilføjelse af en udestue er en dyr øvelse og ville måske være bedst at overveje til personlig brug snarere end som et værktøj til at øge værdien af ejendommen.