Med populariteten af denne form for litteratur, er antallet af bøger, der omdannes til lydbøger støt stigende, så der vil altid være en ny historie for folk at tjekke ud, når de kommer til slutningen af deres seneste køb. Du kan downloade dem efter bet. Vi kan gå gennem en lydbog i en Denver område tur! Lydbøger kan være dyrt! Jeg er billig. Jeg vil nu tale om, hvordan vi får vores lydbøger, og hvordan vi bruger lidt eller intet for de fleste af dem. Omskrive et citat fra en af mine foretrukne præster, hvis vi ikke fylder vores børns hoveder med gode ting, noget andet eller en anden vil fylde dem med dårlige ting. Sunde læs højt fylder deres fantasi med sunde billeder, heroiske dyder og gode historier. Læs højt bøger engagere deres fantasi. Disse lydbøger leveres typisk til dig i cd- eller MP3-format.

Jeg har CloudLibrary app på min iPhone og downloade historierne, når jeg har wifi.

Jeg har også Hoopla app på min fænge, downloade bøgerne, når jeg har wifi, og spille dem på min varevogns lydsystem ved hjælp af hovedtelefonstikket. Jeg downloader bogen, når jeg har wifi og blot tilslutte hovedtelefonstikket i min varevogns lydsystem. Jeg har CloudLibrary app på min iPhone og downloade historierne, når jeg har wifi. Gratis er min yndlingspris, og jeg er taknemmelig for de gode LibriVox frivillige, der gør disse smukke klassiske historier tilgængelige for min familie. Jacksons stemme holder alle de spændinger og spænding, der gør en god mysterium lydbog, men han er også god til at fange Darren’s følelsesmæssige tilstand. Brug din stemme til at afspille musik på Google Home Mini, lytte til lydbøger eller streame serier, film og meget mere til dit tv med Chromecast.

De har mange dramatiske oplæsninger, hvor de har en anden stemme skuespiller for hver karakter i historien. Rubery fortæller den ufortalte historie om denne utrolige udvikling og dermed bryder fra konventionen ved at behandle lydbøger som en karakteristisk moderne kunstform, der har dybt påvirket den måde, bedste lydbøger (gratislydboeger.dk) vi læser. Grundlægger Eliot Higgins fortæller historien om, hvordan nogle selvlærte detektiver og amatør debunkers samarbejdede over internettet for at blive en af verdens vigtigste bolværk mod desinformation, samt udforske de værktøjer og teknologi, der lader Bellingcat trække hver byte af oplysninger fra tilsyneladende uskadelige spor.

Disse hjemmesider er gratis og nemme med adgang til god musik.

Open Culture er lidt anderledes end nogle af de andre ressourcer på denne liste, fordi den samler gratis lydbogsfiler fra hele internettet. Downloadindstillingerne er enten MP3-filer eller iTunes-podcasts. Disse hjemmesider er gratis og nemme med adgang til god musik. Vi har ikke adgang til visse specialiserede lægehjælp, at mine børn har brug for. Måske behøver du ikke at frigive nogen vægt, og du blot ønsker at minimere ledbetændelse, har mere energi, sove bedre, og reducere din risiko for almindelige sygdomme som diabetes, forhøjet blodtryk, hjertesygdomme og nogle kræftformer. Gradvist begyndte jeg at finde flere og flere muligheder for at sætte mine ørepropper i.

Denne fantastiske lydbog af P. T. Barnum har hjulpet mange unge mennesker til at komme i gang derinde liv. Men nu har et stigende antal kommercielle grupper fundet ud af, at der er et blomstrende marked for disse produkter, da folk langsomt vænner sig til fritid og lytter til bøger i stedet for at læse dem. Når du har fundet en titel, du gerne vil lytte til, bliver du omdirigeret til et andet websted (som LibriVox eller Loyal Books), der tilbyder filen gratis. Nu handler det om at downloade en fil og være i stand til at lytte til den inden for få sekunder. “Vi har nået det vendepunkt, hvor det bliver ret mainstream, men kunstelementet er stadig alt at spille for. Bogen i diskussion i dag er The Art of Money Kom 🤑.