Det kan være svært at vælge den rigtige type telefon at købe. Du kan vælge mellem mange top-of-the-line håndsæt, men en mellemklassemodel er en mulighed for dem med stramme budgetter. Mellemklassetelefoner tilbyder de samme funktioner som premium-håndsæt, men til en lavere pris. Et godt kamera kan findes på en avanceret telefon, mens basen Pixel 6 tilbyder de samme funktioner, men til en lavere pris. Smartphones kan købes til gode priser i ferien. Sørg for at tjekke henstandsperioden, før du vender tilbage eller bytter din telefon.

Timing er alt, når du køber en ny telefon. Det er næsten altid en fejl at købe en telefon med rabat. For at få den bedste aftale skal du være tålmodig og smart. Det er muligt. Se, hvordan du vælger den rigtige telefon til dig. Dette kan være en stor lettelse for budgetbevidste mennesker! Der er mange måder, du kan spare penge på en ny telefon.

Det er afgørende at bruge en mobiltelefons skærm. Displayet skal være lyst nok til udendørs læsning og skarpt nok til ikke at sløre tekst. Telefoner af høj kvalitet skal have opløsninger på mindst 1920x1080p. Quad HD-modeller vil have en opløsning, der er 2560×1440. Skærmstørrelsen er en anden vigtig faktor. Mens du kan have en stor skærmtelefon til at se film på, er det vigtigt at kunne holde telefonen komfortabelt.

Mange smartphones inkluderer et kamera. De kameraer, der er tilgængelige i dag, varierer dog meget. Nogle kameraer har en fremadvendt, mens andre har bagudvendte. Andre tilbyder ingen specielle funktioner digitalafbetaling – stort udvalg af mobiler på afbetaling. Nogle modeller har NFC, 4G, pulsmålere og aftagelige batterier. Hvis du leder efter det bedste kamera, er kameraet på low-end-modellen muligvis ikke det bedste.

En måned før den nye model er tilgængelig på markedet er det bedste tidspunkt at købe en ny telefon. Da lagerbeholdningen bliver knappe, tilbyder detailhandlere ofte rabatter. Nogle forhandlere tilbyder rabatter direkte på telefoner, mens andre giver gavekort med telefoner. Du kan spare mange penge ved at købe en ny smartphone. Der er mange muligheder tilgængelige, så du kan finde den rigtige.

Amazon og Best Buy er de to bedste steder at købe mobiltelefoner. De tilbyder en bred vifte af telefoner og er autoriserede forhandlere for mange amerikanske operatører. Best Buy tilbyder også en måde at åbne en ny operatørkonto på. Best Buy’s personale er yderst hjælpsomme. Best Buy tilbyder rabatter på nye smartphones og er ofte meget overkommelig. Walmart er et andet godt sted at købe en ny smartphone. Walmarts priser er ofte lavere end andre steder, og du kan spare op til $100.

Det kan også være en god idé at undersøge afdragsplaner for telefoner. Disse planer giver dig mulighed for at opdele detailprisen på din telefon i 24 eller 36 månedlige rater. Betalingerne anvendes på telefonregningen ved udgangen af den toårige periode, afhængigt af hvilken udbyder. Hvis du annullerer din mobiltelefontjeneste, kan afdragsordningen blive refunderet. Sørg for at læse kontrakten omhyggeligt, før du køber en mobiltelefon.