Resultaterne af en refinansieringsberegner afhænger af nøjagtigheden af dine låneoplysninger. Det aktuelle lånebeløb og renten svarer begge til realkreditlånets saldo på nuværende tidspunkt, mens den aktuelle løbetid og oprindelsesår er det antal år, du har finansieret din bolig. Sørg for at indtaste alle disse oplysninger korrekt for at sikre, at dine resultater er nøjagtige. Når du har indtastet alle de nødvendige detaljer, giver refinansieringsberegneren dig et låneestimat.
Break-even punkt

En virksomhed har to typer omkostninger: fast og variabel. Faste omkostninger ændrer sig ikke meget, som husleje og brugsudgifter. Variable omkostninger afhænger derimod af produktionen og varierer ofte. Typisk er variable omkostninger den største udgift for en virksomhed. Generelt skal en virksomhed fakturere 35,3 timer om måneden for at break-even. For at bestemme break-even-punktet for en bestemt virksomhed skal du indtaste omkostningerne for hver komponent.

Brug af en finansieringsberegner til at beregne break-even-point er nyttig for både nye og voksende virksomheder. Når du bruger denne måling, skal du angive de samlede omkostninger for et nyt produkt eller en ny tjeneste samt eventuelle variable udgifter, f.eks. arbejdskraft. Divider derefter de samlede produktionsomkostninger med enhedssalgsprisen for at beregne break-even-punktet. Træk derefter eventuelle ikke-kontante udgifter. Målet er at have overskud.
Rente

Renten på dit nuværende realkreditlån og den rente, du forventer at modtage, når du refinansierer dit realkreditlån, er to vigtige faktorer at overveje, når du bruger en refinansieringsberegner. Renter er det beløb, du betaler hvert år for at låne penge. Du kan indtaste din nuværende rente og den forventede nye i beregneren sammen med længden af det nye realkreditlån. Hvis du ønsker at sænke dine månedlige betalinger ved at foretage månedlige betalinger over en 30-årig periode, er et 30-årigt lån generelt din bedste mulighed.

Mens et refinansieringslån kan spare dig for en betydelig sum penge i løbet af lånets løbetid, er det afgørende at sikre, at du får den bedst mulige aftale. Et refinansieringslån kan give dig mulighed for at skære din månedlige betaling, forkorte løbetiden og fjerne dine realkreditforsikringspræmier. Refinansiering er dog ikke for alle. Brug en refinansieringsberegner til at se, om det passer til dig, og overvej alle fordele og ulemper ved hver mulighed.
Omkostninger ved lukning

Den estimerede kontante lukningssektion i en realkreditberegner viser et øjebliksbillede af de potentielle lukkeomkostninger. Disse oplysninger giver en basislinje for udlånsorganisationer til at vurdere låneansøgerens evne til at dække gebyrerne. Disse omkostninger betales typisk af køberen i form af en kasserercheck eller bankoverførsel. Ultimoomkostninger er inkluderet i det endelige estimatdokument kendt som ultimooplysningen.

Omkostningerne ved at lukke et realkreditlån inkluderer behandlingsgebyrer, der betales til en långiver. Disse gebyrer dækker forskellige opgaver, herunder vurdering af ejendommen og ejendomssøgninger. Lukkeomkostninger varierer afhængigt af lånetypen og transaktionens placering. Lukkeomkostninger inkluderer ikke udbetalingen. I nogle tilfælde betaler sælgeren for en del af eller alle omkostningerne. I disse tilfælde estimeres lukkeomkostningerne ud fra ejendommens værdi.
Friværdi i boligen

Hvis du overvejer at optage et boliglån, undrer du dig måske over, hvor meget du kan låne. Den gode nyhed er, at der findes mange beregnere, der kan hjælpe dig med at beregne det beløb, du kan låne. Boliglån kan være en fordel, hvis du planlægger at bruge pengene til et andet formål. Kreditberegneren for friværdi hjælper dig med at estimere det beløb, du kan låne baseret på din nuværende realkreditsaldo og din kredit score.

Først skal du bestemme, hvor meget egenkapital du har i dit hjem. Pantebrevet kan findes på din seneste pantopgørelse eller online hos din realkreditudbyder. Dernæst skal du kende dit forhold mellem lån og værdi. Dette forhold hjælper dig med at bestemme, hvor meget egenkapital du har i dit hjem. Det gør det også lettere at afgøre, om du kvalificerer dig til et refinansieringslån til boliglån. Derudover kan et boliglån bruges til at finansiere en uventet udgift eller en personlig nødsituation.