De rigtige rejsetilbehør elementer kan gøre din ferie sikrere, mere komfortabel, og enklere. Hands gel: Som rejsendes forståelse af renlighed spørgsmål stiger, anti-bakteriel hånd gel er ved at blive en af de øverste rejse tilbehør. Kom i gang med at forstå, hvad forskellige bog, at personen ville nyde. Det er en bedre aftale, men stadig ikke var nok for min glubende appetit for mere, så jeg startede min søgning for at finde ud af, hvordan du får flere lydbøger, gratis. Brugere, der har købt dette program før, kan nyde gratis opgraderinger. Den berømte Khan Academy har en gratis smartphone app, der har ambitioner om at forbedre IQ niveau af befolkningen over hele kloden. Uanset om du vælger den nyeste bog fra din yndlingsforfatter eller en inspirerende eventyrfortælling, kan du undgå at kede dig uden at distrahere din opmærksomhed fra vejen.

Hold en spand under vasken fyldt med rengøring nytte caddie, oprette en plan, rydde din dagsorden for time eller dag, slukke din mobiltelefon og tænde top kvalitet musik. Ørepropper: For flere rejsende er dette et rejsetilbehør, de simpelthen ikke kan undvære – især hvis du kan lide dine lydbøger sammen med musik. Bill, ligesom dig, håber jeg, at pigen kom til Salem sikkert. Hvis der er noget i din nuværende situation, der generer eller forstyrrer dig, har du fuld myndighed til at gribe ind. Også, jeg har forskellige interesser i alt fra fiktion til at rejse til historie til aktuelle begivenheder, Med lange pendler i min by, jeg har en masse tid til at lytte til lydbøger.

Således ser på en persons personlige interesser vil altid gøre gaven ser hensynsfuld så godt. Når du har indsamlet dit personlige udvalg af indspillede sange, kan du lægge dig tilbage og nyde at lytte til dem så meget som du ønsker. Hvis du viser folk, at du er en troværdig og sympatisk person, de vil være meget mere tilbøjelige til at arbejde sammen med dig. Vi har fodret os selv med vores håndværksarbejde. Men sandheden var, at det var noget af en udfordring at følge instruktionerne til T. Jeg er sikker på mange af jer kan forholde sig til dette – Mit sind ønskede at afvige fra systemet, mit sind holdt finde undskyldninger for, hvorfor systemet ikke vil arbejde for mig, mit sind ønskede at retfærdiggøre ikke at følge instruktionerne, fordi det ønskede at være “kreative”, mit sind blev distraheret af de 1001 ting, der foregik, og så videre.

En tur til ens nabolag bibliotek er også en god idé, fordi du kan tjekke nogle gode bøger, før du får en. Uanset om en lydbog er rart at lytte til eller er bare en god bog til læsning, er, hvad man ville forstå efter forskning. Lydbøger viser sig at være en god ven på lange ture og for en person, der hengiver sig til at rejse. Desuden er der nogen populære tilpasninger eller er der en bestseller, som nogen skal have? Bemærk;Før du synkroniserer iPod touch bøger, skal du først hente iBook software fra iTunes Store; det er en bedste bogreol, der giver dig mulighed for nemt at læse bøger. Pastor Joel Osteen erkender, at præsentere ideer til andre bedst kan udtrykkes ved at få viden fra, hvad andre gik igennem i deres liv. 3. Anerkendelse. Amazon Echo og Google Home kan genkende forskellige brugere med stemmen.

Når du kører hvert program på den værktøjslinje, der åbner der, bedste lydbøger kan du starte overførslen. Jeg tror, folk virkelig har brug for at ændre den måde, de opererer og begynde at sætte åndelig stolthed til side og gøre, hvad de skal gøre uden sind snuble. Og dem, der opnår succes har kæmpet hårdt mod den snakkende lavere ego sind og dens sabotere forsøg. Ting som rejser Scrabble, Monopoly eller Gæt Hvem kan give timevis af griner og underholdning. At tage råd fra folk, der ville give oprigtige tanker er en praktisk. Alle disse forskellige grupper vil bringe deres egne fortolkninger til lydbog tekst, og tre forskellige mennesker kan faktisk bringe helt forskellige fortolkninger.