Kunne hvad du lægger i operatoren ATV virkelig gøre en forskel på ATV sporet? Absolut; efter alt, ville ikke du fylde op din fire-wheeler tank med ahornsirup og kartoffel chips. Fylder din egen “tank” med garbage er lige så tilbøjelige til at resultere i et negativt resultat som træthed, gastrointestinale gener eller distraherende sult pangs tidligt under en lang tur.

Ønsker du at vide hemmeligheden til en lang og lykkelig ATV trail udflugt? Det erstatter alle de sodavand og juice flasker med klare og køligt vand. Selvom mange ATV drivere sværger ved sportsdrikke, kan de levere for meget sukker i dit system. Selv om sport og energidrikke er eftertragtet af atleter, der gældsfinansiering enorme mængder af energi, er du bedre stillet imbibing klar, ren og unflavored H2O.

Hvad bedre mad ting end en håndfuld trail mix for at gå sammen med din tørstslukkende flaske vand? Før du begynder at gumlede på de forskellige trail blandinger tilgængelige på markedet, Vogt. Mange af disse såkaldte “sunde” snacks er lastet med transfedtsyrer, unødvendige natrium og alt for meget sukker. I stedet at sortere gennem alle indstillinger af supermarkedet, hvorfor ikke lave din egen? I en stor plasticpose, kaste i en kop af et højt fiber korn, et halvt kop af nødder, en halv kop usødede tørrede frugter (som tranebær, abrikoser eller rosiner), og hvis du skal have noget sødt, en beskeden overbrusning af semi-sød bagning chokolade chi PS. Ryst posen og deler med din ATV trail kammerater.

Selvom mange af energibarer på markedet sørgeligt mangler i grundlæggende ernæring, er der nogle som er solide nok til at spise som et måltid erstatning. Hvis du vil være ude på din ATV hele dagen, kan du erstatte frokost med en af disse magt-pakket energibarer. Bare sørg for at dit valg er mindst 250-350 kalorier og en kæmpestor dosis af fiber. Pas på energibarer, der er alle kulhydrater; Prøv at finde en, der balancerer kulhydrater med protein. Prøv at undgå enhver, der er foretaget af populære slik beslutningstagere, fordi de indeholder normalt alt for stor en andel af sødestof.

En af de mest underappreciated frugter er den dejlige gule banan, en tropisk fryd, der pakker en ernæringsmæssig punch. Selvom en mellemlang banan er kun omkring 100 kalorier, det er lastet med kalium og har angiveligt terapeutiske fordele. Hvis du kan stuve et par af disse spiselige gyldne skatte i et sted, hvor de ikke vil få mast under din ATV trail udflugt, vil du kunne drage fordel af deres naturlige rigdom af næring.

Glemme aldrig, at mere planlægning du lagt i din ATV udforskning, jo mere får du ud af oplevelsen. Det omfatter type, mængde og kvalitet af fødevarer du bringer med dig på rejsen næste ATV.