Hvis du er på udkig efter billige personlige lån, så vil du sandsynligvis finde, at sikrede lån fra Internets top långivere vil have de laveste rentesatser til rådighed. Grunden til dette er, at når du bruger dit hjem som sikkerhed eller sikkerhedsstillelse for billige personlige lån så det långivende selskab tager en lavere risiko lån med det samme udlån dig pengene. Du tager en større risiko, fordi hvis du ikke skal holde op med de aftalte afdrag og ikke betale tilbage lånet, så er du sætte dit hjem i fare for tilbagetagelse. Sikrede lån er godkendt hurtigere, men kan tage lidt længere tid at behandle, men det er vel værd at vente, når du sparer selv en lavere rente.

Billige personlige lån, som er usikrede behøver ikke at have dit hjem som forsikring mod lånet, og fordi det långivende selskab tager en større opfattet risiko, vil du sandsynligvis betale højere renter. Selv om du tager mindre af en risiko ved ikke at have dit hjem som sikkerhed for lånet, det er vigtigt, at du sørge for, at du holder op med tilbagebetalinger som långivere kan indlede retssager mod dig og din ejendom, hvis du undlader at betale tilbage lånet som aftalt . En fordel ved usikrede billige personlige lån er, at de normalt behandles hurtigere end sikrede lån, så du kunne have de penge, du ønsker før.

Billige personlige lån er tilgængelige i varierende beløb og tilbagebetalingsvilkår, afhængigt af hvad lånet er nødvendig for, og dine personlige omstændigheder og krav. Uanset om du vil have lånet til at betale for en ny bil, en ferie, studieafgifter eller til at betale udestående gæld, vil du blive opkrævet et rente gebyr af långiver kaldet ÅOP eller årlige procentsats. Den nøjagtige procentdel, du er opkrævet, vil afhænge af den type lån, du tager, sikrede eller usikrede, det beløb, du ønsker at låne, længden af tid, du har brug for at betale tilbage lånet og dine personlige omstændigheder og kredit historie.

Sammenligning af Apr’er af billige personlige lån fra forskellige udlån selskaber er en god måde at finde ud af, hvilke lån er de mest konkurrencedygtige. At blive fortrolig med den måde, hvorpå långivere henvise til renter vil hjælpe dig til at gøre en god sammenligning. Når en typisk rente er citeret dette er simpelthen den gennemsnitlige rente, at over 50% af de udvalgte ansøgere er blevet givet, og betyder ikke, at dette er den sats, du vil få. Hvis en långiver citerer en fast sats, så er dette den sats, der vil blive tilbudt til succesfulde ansøgere uanset deres kreditstatus, størrelsen af lånet eller løbetid af lånet. Du kan også tage til efterretning fast forrentede renter (ophold den samme, indtil lånet er betalt) og variable renter (kan ændre sig gennem lånets løbetid afhængigt af udsving i bankernes grundsats).

En anden faktor til at overveje, når man ser på billige personlige lån er, om du tror, du ønsker at betale tilbage lånet før den aftalte slutdato. Nogle udlåns virksomheder opkræver en indløsnings bøde eller et gebyr for tidlig afregning, som kan være op til to måneders rente. Da dette kunne tilføje et betydeligt beløb til de samlede omkostninger ved lånet, kan du overveje at tage et lån med en lidt højere APR, men uden indløsning straf.