Du er ved at gå i gang med en af de mest berigende oplevelser livet har at tilbyde. Livet er en rejse! Du kan også ride en Harley Davidson!

At vælge en motorcykel skal være en fornøjelig og uforglemmelig oplevelse. Men for nybegynder motorcykel rytter kan det være lidt skræmmende. Generelt, mænd køber motorcykler på en impuls. Statistikkerne kvinder bruger mere tid til forskning deres køb. Jeg ønsker at fremhæve et par punkter at overveje, når du vælger en Harley Davidson motorcykel.

Sportster modeller, er på grund af deres lysere vægt, populære blandt begyndelsen ryttere. De er dog ikke din eneste alternativ. Harley-Davidson features 31 modeller af motorcykler grupperet i 5 forskellige familier. Du kan blive overrasket over at vide at de særlige kendetegn ved en række af dem er helt ens.

Jeg vil foreslå, at blive bekendt med alle modeller. Have et kig på deres specifikationer med hensyn til vægt, sæde højde akselafstand osv. Sid på et par af modellerne. Du bør have, at komfortable sætte dig tryg følelse, den samme følelse som sidder i din favorit lænestol.

Overvej de 3 vigtigste kontaktpunkter. Dine hænder, fødder og bunden skal alle blive hvor de er mest behagelige. Når man sidder på motorcyklen, bør hænderne greb styret, du har en let bøjning i dine albuer og knæ og har dine hæle på jorden. Efterhånden som du får erfaring du vil være i stand til at flytte fra en flad-footed holdning til hvile på boldene af dine fødder. I fremtiden vil dette tillade dig et større udvalg af motorcykel stilarter.

Styr

For at få den perfekte pasform, skal du eksperimentere med den bedste kombination af styr og riser. (En riser er den brik, der forbinder styret til bord). Overvej bredden af barerne. Et bredere sæt af barer vil give dig mere indflydelse.

Pladser

Den næste del af kroppen, der skal være komfortabel er din bag. Hvis du nogensinde har været på en lang tur, på en varm dag, som en rytter eller passager vil du vide, hvad jeg mener. Der findes mange forskellige slags tilbehør pladser på markedet. Nogle har en meget lav profil, der ikke måske har en masse polstring. Du kan dog har brug for en plads på denne hvis du har korte ben. Nogle tilbehør pladser kan sænke sædehøjde så meget som 2 inches.

Det hele afhænger af typen ridning du vil gøre. For lang distance ridning vil jeg anbefale en tykkere bredere sæde for bedre komfort. Et sæde formet mere som en stol er ideel. Der er suspension sænker kits til rådighed for de fleste af modellerne. En person kan få bedst fra både verdener, en lavere sædehøjde og en mere komfortabel bag.

Fod pinde

Et gulvbræt er den mest komfortable på fødderne. Nogle modeller har kun foden pløkkerne til at hvile fødderne på. Der er tilbehør fod pinde der er lidt bredere og har gummi mellemværker at holde fødderne lidt mere isoleret fra vibrationer. En bredere pind vil også give dig bedre kontrol.

Når du har fundet en model passer, kan du begynde at accessorize din motorcykel passer til din kørestil. Tage sig tid til at sammenligne produkter fra forskellige producenter. Med de korrekte forruder, sadeltasker og regntøj vil gøre din tur bare så meget bedre. Tale med venner og andre Harley ryttere til at få ideer. Få nogle bøger og tidsskrifter relateret til emnet.

At tage sig tid til at følge disse enkle trin vil hjælpe guide dig til starten på en livslang relationer med din Harley Davidson.